GIP Burotic Solutions

Verhuur en Verkoop

Verhuur en verkoop van professionele apparatuur

GIP is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van computerapparatuur. Zelfstandige en KMO, optimaliseer het beheer van uw IT-apparatuur door de tool te kiezen die bij u past.

Verhuur

De kernactiviteit van GIP is de verhuur van hoogwaardige IT-producten. We doen er alles aan om u apparatuur te leveren die voldoet aan de behoeften van uw bedrijf.

Onze dienst na verkoop is een echte aanwinst voor uw bedrijf en stelt u in staat om snel te reageren op IT-gevaren.

Wanneer u beroep doet op GIP, gaan we als volgt te werk: na een audit in uw bedrijf te hebben uitgevoerd en uw behoeften te hebben bepaald, kiezen we samen met u welk materiaal voor u het nuttigst is. Wij zorgen dan voor installatie door een van onze gekwalificeerde technici.

Verkoop

GIP is de dealer voor jou. GIP biedt u verschillende IT-oplossingen aan volgens uw budget en uw behoeften.

Door onze oplossingen aan te schaffen, bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct, geïnstalleerd door onze bekwame technici en met optimale monitoring.

Technisch contract

Of het nu gaat om onze verhuur- of verkoopservice, wij bieden u een persoonlijk technisch contract aan op basis van uw behoeften en uw gebruik.

In tegenstelling tot andere resellers beschikken wij over een vloot van IT technici binnen ons bedrijf, waardoor wij u snel en efficiënt van dienst kunnen zijn.