GIP Burotic Solutions

GIP Vision

Laat ons uw e-marketing afhandelen!

Bij GIP Vision zorgen we nu voor uw e-marketing en beheren we uw communicatie van A tot Z. Onze expertise: we creëren relevante en op maat gemaakte audiovisuele inhoud voor u, we verspreiden en promoten deze online om uw zichtbaarheid te verbeteren en verhoog uw omzet! Bekijk deze video om onze marketingdiensten en onze strategie te begrijpen!
Nous créons vos contenus et nous boostons votre visibilité!

We creëren uw inhoud en we vergroten uw zichtbaarheid!

Dankzij onze gepersonaliseerde inhoud (video-interviews, animaties, foto’s en teksten), is ons doel om u te helpen uw netwerk van fans en klanten op te bouwen, uw bekendheid te vergroten, meer bezoekers naar uw website te trekken, uw klanten te vergroten, positieve meningen, uw omzet, u onderscheidt zich van uw concurrentie en delegeert vooral uw marketing aan onze experts om u tijd te besparen. We kiezen samen de thema’s om te illustreren en we komen om de inhoud in uw bedrijf vast te leggen.

Des vidéos mais aussi des animations pour tout illustrer, sans limite!

Video's maar ook animaties om alles te illustreren, zonder limiet!

Naast klassieke video’s voeren we ook commerciële animaties uit, op maat en op afstand, om alle activiteiten van uw bedrijf te illustreren en meer potentiële klanten uw producten en diensten te laten ontdekken. We publiceren al deze inhoud met hoge toegevoegde waarde op uw Facebook-pagina’s en promoten deze voor u. Het rendement op de investering is vaak erg snel.

Votre site web ne vous ramène pas de clients? Nous pouvons y remédier!

Brengt uw website u geen klanten terug? We kunnen het repareren!

Dat is niet alles ! Onze webafdeling kan ook uw website herontwerpen om er een effectieve commerciële tool van te maken om uw internetgebruikers om te vormen tot echte prospects! Als uw website niet meer aan uw verwachtingen voldoet, geen nieuwe klanten voor u oplevert of gewoon uit de mode is, kunnen wij u helpen!

Besoin d'écrans dans vos bureaux? Nous pouvons vous en fournir!

Schermen nodig op kantoor? Wij kunnen het u bezorgen!

We bieden ook digital signage-oplossingen (schermen aan de beste prijs-kwaliteitverhouding in vele formaten), onze gecertificeerde technici zorgen voor hun installatie en activering. Deze schermen helpen u uw verkoop ter plaatse te verhogen door de aandacht van uw klanten te trekken en uw producten en nieuwigheden te presenteren terwijl ze een modern imago overbrengen.

Wacht niet langer, neem contact met ons op via 0800 20790 om een ​​afspraak te maken en om u in te schrijven voor een van onze abonnementspakketten om u kwaliteitsdiensten aan te bieden tegen de beste prijs. Nog een voordeel: we ondersteunen u en trainen u tijdens ons partnerschap. We kijken er naar uit om met je samen te werken!